Alle categorieën

Nieuws

Home > Over ons > Nieuws

De geest van een oude timmerman

Tijd: 2022-08-18 Hits: 32

Een oude timmerman met zijn voortreffelijke vaardigheden won de gunst van de baas, op een dag gaat hij met pensioen en vertelde zijn baas dat hij naar huis wilde om geluk te delen met zijn vrouw en kinderen. De baas wilde zijn goede werker niet om te vertrekken, vroeg hij of hij hem kon helpen om voor zijn vertrek weer een nieuw huis te bouwen. De oude timmerman zei: ja. Hij hield van deze baan, hij gebruikte de echte spullen en bouwde het huis heel subtiel en zorgvuldig. Toen het huis was opgebouwd, gaf de baas hem de sleutel van het hek. "Dit is jouw huis". aan jou als geschenk”De oude timmerman was stom van schrik, onuitsprekelijk opgetogen. Als hij niet van zijn werk hield, het nepmateriaal gebruikte en het huis onzorgvuldig bouwde, moet hij nu in een slordig huis wonen.

Neem jezelf als een oude timmerman, denk aan je huis. Elke dag sla je een spijker of voeg je een paneel toe, zet je een muur op, gebruik je wijsheid om het te creëren. Het lijkt erop: het leven is een project, de houding van vandaag om dingen te doen, het bepaalt het huis om morgen in te wonen.

Het is een intrigerend verhaal dat mensen vertelt consistent en toegewijd te zijn in hun werk, zodat ze betere resultaten kunnen behalen.

Vorige Terug naar nieuws Volgende